Kari TDK Konferencia

Geofizikus TDK Konferencia 2023

Geofizikus TDK koordinátor |
Geofizikus TDK Konferencia 2023

Eredmények - Geofizikus TDK Konferencia 2023

Ebben a tanévben 4 hallgatómutatotta be kutatási témáját a Geofizikus Tudományos Diákköri Konferencián. Az eredményeket a követekző táblázat foglalja össze. A konferencián tartott előadások diasorai az adott pályamunka címére kattintva érhető el. 

 
Név Pályamunka címe Témavezető(k) Eredmény
Cziráki Kamilla

Adott tengerrészletre és időszakra összegyűjtött tengerszint-adatokhoz illeszkedő potenciál-érték becslése (video)

Dr. Timár Gábor II.
Koszta Benedek Történeti mágneses észak adatok és a Habsburg első katonai felmérés szelvényhálózatának orientációja (video) Dr. Timár Gábor

III.

Kövér Barnabás Numerical modelling of delamination after subduction (video) Dr. Lenkey László, Dr. Balázs Attila I.
Vitai Ákos Botond Égitestek domborzatmodelljeinek morfometriai szegmentációja multi-klaszterezéssel (video) Dr. Székely Balázs -

A konferencia részeként megszerveztük a TDK-5letbörzét, ahol két hallgatónk: Bánrévi Gábor András; és Weisz Péter mutatta be kutatási ötletét!

A Geofizikai és Űrtudományi Tanszék munkatársai és doktorandusz hallgatói nevében szeretnék gratulálni! A zsűri  legtöbb pályamunkát javasolt az országos fordulóra! 

Letölthető dokumentumok (hamarosan):

Nevezőknek

Nevezés

A Kari Geofizikus TDK Konferenciára XX éjfélig lehet jelentkezni egy online jelentkezési lap kitöltésével.

Pályamunka leadása

A dolgozatokat és az összefoglalókat XX éjfélig lehet elküldeni a geofiztdk@ttk.elte.hu címre. A pályamunka formai követelményeire és beadására vonatkozó információk a következő linken érhetők el. A külön benyújtandó, magyar nyelvű absztrakt formázásához használjátok a letölthető sablont!

Pályamunka bemutatása

A dolgozatban részletezett kutatási tevékenységet a Kari TDK Konferencián be kell mutatni.  Ennek formai követelményeiről bővebben itt olvashattok.


Aktuális határidők

Kari TDK nevezés

...

Pályamunka beadása

...

Kari TDK konferencia

...